Expertise

Ik schrijf voornamelijk teksten over de onderwerpen duurzaamheid, milieu en de energietransitie. Tijdens mijn natuurwetenschappelijke studie heb ik veel geleerd over duurzaamheid en energie en door mijn vorige baan als bodemadviseur heb ik veel ervaring op het gebied van milieu. Hiernaast schrijf ik ook graag over andere thema’s. Ik heb een brede interesse en verdiep me met plezier in nieuwe onderwerpen.

Mijn specialiteit is lastige informatie begrijpelijk maken voor een groter publiek. Door mijn werkervaring als auteur in de educatieve sector heb ik hier veel ervaring mee. Ik vind het belangrijk om heldere teksten te schrijven die de lezer boeien.

Journalistieke artikelen

Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een kritische blik zoek en filter ik informatie. Dit verwerk ik in artikelen, reportages en interviews voor online en offline media.

Nieuwsbrieven

Wilt u een nieuwsbrief versturen in een vlotte schrijfstijl? Ik heb ervaring met het schrijven van nieuwsbrieven in verschillende nieuwsbrief-applicaties. Ik ga opzoek naar prikkelend nieuws en ik richt de teksten aan uw doelgroep.

Webteksten

Webteksten vereisen een eigen structuur want websitebezoekers zijn vaak ongeduldig in hun zoektocht naar informatie. Heeft u pakkende teksten nodig voor een website? Ik schrijf webteksten op basis van de wensen van uw websitebezoekers.